Відбувся практичний тренінг-семінар для лікарів первинної ланки з питань впровадження міжнародної класифікації первинної допомоги ІСРС-2.

05.07.2018 за організації управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради   відбувся практичний тренінг-семінар для лікарів первинної ланки з питань впровадження міжнародної класифікації первинної допомоги ІСРС-2.
Станом на сьогодні усі поліклініки міста Івано-Франківська підключені до електронної системи E-healt за допомогою медичної інформаційної системи “Медікс”та інтенсивно працюють щодо підписання декларацій з пацієнтами – вже близько 110 тисяч мешканців міста обрали свого лікаря.
Сьогодні ж практичні лікарі опановують новий функціональний додаток – як “перекласти” симптоми хвороби пацієнта мовою міжнародної класифікації первинної допомоги. Це дасть можливість лікарям первинної ланки концентруватись на скаргах пацієнта про порушення самопочуття, основних симптомах хвороб та потребах пацієнтів.
Управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради вдячне за організацію тренінгу проф. ІФНМУ п.Орині Децик, центру підтримки місцевого самоврядування – п. Р.Панасюку та п. М.Баран.