Відбулась спільна нарада Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Івано-Франківській області та обласного бюро медико-соціальної експертизи

7 вересня 2018р. відбулась спільна нарада Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Івано-Франківській області та обласного бюро медико-соціальної експертизи тимчасової та стійкої втрати працездатності застрахованих осіб, потерпілих від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

Участь в нараді взяли заступник начальника управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради, заступники керівники міських закладів охорони здоров’я з питань експертизи тимчасової та стійкої втрати працездатності. В ході наради було обговорено питання  тимчасової та стійкої втрати працездатності застрахованих осіб, проаналізовано роботу по відшкодуванню витрат на медико-соціальне обслуговування потерпілих на виробництві за І півріччя 2018р. та шляхи удосконалення роботи щодо зниження показників захворюваності серед працюючих осіб.