Учні шкіл мають можливість пройти профілактичний огляд родимок методом дерматоскопії

З нагоди проведення Всеукраїнських днів боротьби з меланомою учні шкіл мають можливість пройти безкоштовні огляди родимок.

Даний захід проводиться лікарями клініки косметології “БРАСС. Здорова шкіра” за сприяння управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради. За згоди батьків лікарі обстежують у діток родимки та інші утворення шкіри методом дерматоскопії та дають свої рекомендації батькам стосовно догляду за дитячою шкірою. Така акція є дуже актуальною, адже зовсім скоро розпочнеться сезон відпусток та період високої сонячної активності.

Так, 03.05.2019р. лікарем-хірургом клініки косметології “БРАСС. Здорова шкіра” Дмитром Колодієм та головним спеціалістом управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради Марією Хакімовою було обстежено 222 учнів та 5 вчителів загальноосвітньої школи №19.

До слова 09, 10, та 11 травня в центральній частині міста буде проведено аналогічний захід для мешканців та гостей міста. Всі охочі зможуть пройти огляди родимок методом дерматоскопії, а також огляди лікарів-дерматологів у наметах на стометрівці, в яких спільно працюватимуть спеціалісти клініки косметології “БРАСС. Здорова шкіра” та міських поліклінік.