В Івано-Франківському міському клінічному перинатальному центрі пройшов Вечір поезії

Натхненні вірші, пісні під гітару та композиції «Бітлз»: в міському перинатальному центрі пройшов Вечір поезії.

В Івано-Франківському міському клінічному перинатальному центрі 15.05.19р. пройшов Вечір поезії. Майбутніх мам, які перебувають на стаціонарному лікуванні, привітали з Днем матері поетеси з жіночого клубу «Натхнення». Їх ніжна і романтична поезія настільки припала до душі як вагітним, так і медичним працівникам, що дехто ледь стримував сльози.
Родзинкою вечора стала юна співачка Софія Гарматюк, яка виконувала пісні під гітару. Додали шарму заходу і виступи дітей: Вероніка Негребецька читала щирі вірші про маму, а Оля Біла заспівала безсмертну композицію гурту «Бітлз» «Let it be».
Працівники міського перинатального центру також взяли участь у заході і прочитали свої вірші, присвячені матерям. А наприкінці заходу медики виконали пісню Дмитра Гнатюка « Рідна мати моя».

До слова,  в закладі також відкрили фотовиставку «Мама – найдорожче в світі слово», присвячену Дню матері.
В експозиції зібрані світлини працівників підприємства зі своїми дітьми та матерями.
Ту є різні фото – сучасні і ті, яким вже не один десяток років, та всі вони показують, наскільки матір – дорога людина для кожної дитини. Адже поруч з мамою – очі світяться щастям, хочеться посміхатись, радіти життю і обіймати рідну неньку.
Виставка зроблена в сучасному постмодерному стилі, але світлини крізь роки випромінюють тепло і затишок рідних осель та любов маминих сердець.