Івано-Франківськ боротиметься за статус “Молодіжної столиці України 2020”

Вже втретє, місто Івано-Франківськ візьме участь у конкурсі «Молодіжна столиця України», ініційованому Міністерством молоді і спорту України, Українським інститутом міжнародної політики та Національною молодіжною радою України.

Участь у конкурсі беруть міста України, не залежно від кількості мешканців, розміру території чи адміністративного статусу.

Основна мета проведення конкурсу – це активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді у містах України, покращення співпраці місцевої влади та представників молодіжного середовища у всіх містах України, поширення кращих практик такої співпраці та успішних кейсів втілення молодіжної політики на місцевому рівні.

Заявку заповнюють спільно представники місцевої влади та молодіжного середовища міста, підписує міський голова та представники молодіжних громадських організацій, ініціатив та молодіжні активісти.

Управління охорони здоров’я також долучається до заповнення заявки на конкурс “Молодіжна столиця України 2020”, адже у нашому місті щороку проводиться багато медичних заходів за участі активної молоді.

До слова, в 2018 році Івано-Франківськ увійшов у десятку найкращих молодіжних міст України.

https://www.youtube.com/watch?v=LEMspBYeBl0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1NTbdbY2LiQWkhWFW2g4L6hJJLuufSD9rEGA0QBJdZ0LGN_EuDSidp1GA