Чергове засідання «Асоціаціі міст України» пройшло в м.Кременчук

31.10.-01.11.2019 року в м. Кременчук Полтавської області відбулося чергове засідання Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціаціі міст України», секція з питань охорони здоров`я, в якій взяли участь заступник начальника управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради Алла Вацеба, а також представники охорони здоров`я органів місцевого самоврядування з 27 міст України.
На засіданнях обговорювались результати пілотного проекту впровадження медичної реформи в закладах охорони здоров`я Полтавськоі області, можливості забезпечення доступності медичної допомоги в умовах реформування шляхом співпраці держави, органів місцевого самоврядування, медичних працівників та громади, умови роботи комунальних медичних підприємств при впровадженні програми контролю FinHealth.
Учасники заходу також відвідали Кременчуцьку лікарню інтенсивного лікування та Кременчуцький обласний клінічний шпиталь для ветеранів війни, де мали можливість ознайомитись з роботою закладів та обмінятися досвідом з колегами.