Уряд призначив двох заступників голови НСЗУ

Кабінет Міністрів України визначив переможців на зайняття посад заступників голови Національної служби здоров’я України. Про це повідомляють у Національній службі здоров’я України та зазначають, що ними стали Тетяна Бойко та Анна Фенчак.

Тетяна Бойко, т.в.о. заступника голови НСЗУ, тепер займатиметься комунікацією з регіонами. Зокрема, з керівниками медичних закладів та органами місцевого самоврядування.

Тетяна Бойко працює в команді майже з самого початку створення Національної служби здоров’я України. Має великий управлінський досвід, а також досвід розробки та впровадження стратегій розвитку для регіонів та міст.

Анна Фенчак, яка була заступником директора департаменту замовлення медичних послуг та лікарських засобів Національної служби здоров’я України, відповідатиме за розвиток Програми медичних гарантій.

Анна Фенчак також працює в команді Національної служби здоров’я України з 2018 р. Впродовж цього часу вона займалася розробкою та впровадженням першої в Україні Програми медичних гарантій — переліку медичних послуг, які держава гарантує пацієнту безоплатно.

Після офіційного призначення на посади Тетяна Бойко та Анна Фенчак у новій якості продовжать працювати для того, аби трансформація системи охорони здоров’я відбувалася в інтересах пацієнтів.

Розпорядження про їх призначення станом на ранок 30 липня 2021 р. не опубліковані.

Додаткова посада заступника голови

Також Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 28 липня 2021 р. ухвалив розпорядження № 848-р «Про визначення кількості заступників Голови Національної служби здоров’я України». Документом визначено, що голова Національної служби здоров’я України може мати трьох заступників, у тому числі заступника з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO).