Відеопроєкт “COVID-19 очима лікарів”

Із кінця жовтня в Україні рекордно високий рівень нових заражень та смертей від коронавірусу. До лікарень потрапляють тисячі людей щодня, здебільшого невакцинованих. Напруга від пандемії лягає на плечі не лише хворих та їхніх рідних, але й на лікарів.
ВООЗ презентує відеопроєкт “COVID-19 очима лікарів”. Це 10 історій про лікарів з різних куточків України, які щодня рятують життя українців, хворих на коронавірус.
Дивіться першу серію – про Ольгу Тиханюк, лікарку приймального відділення Тернопільської міської клінічної лікарні №1 – та робіть репости цього відео собі на сторінку та в інші спільноти. ??
“Зачіпає, що молоді більш схильні до скептицизму, кажуть, що ковіду немає. Поки не побачать, як воно є насправді. І тоді кажуть, так, дійсно, дихати важко і масочку треба одягати. Але дуже прикро, коли вони це розуміють в останній момент”, – говорить Ольга.
Вбережіть своє життя та полегшіть роботу лікарям – зробіть щеплення від #COVID19, носіть маску у публічних місцях, не забувайте тримати дистанцію та регулярно провітрюйте приміщення. Бережіть себе та своїх близьких!