КОНТРАКТУВАННЯ 2024

????Національна служба здоров’я України опублікувала оголошення про укладення договорів про медичне обслуговування із зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України (група послуг №2).

Група послуг №2 пілотного проєкту включає лікування зубів. Детальніше про обсяг послуг (специфікації) – за посиланням: https://cutt.ly/YesgJzE4.

???? Строк подання пропозиції спливає о 18 годині 00 хвилин за київським часом 21 жовтня 2024 року. Оголошення розміщене на сайті НСЗУ за посиланням https://cutt.ly/7esf71iA .

???? Надавачі медпослуг, які бажають укласти договір з НСЗУ, до подання пропозиції мають забезпечити внесення до електронної системи охорони здоров’я актуальної інформації про:

1️⃣ суб’єкт господарювання, місця надання ним медичних послуг та медичне обладнання, зазначене в оголошенні;

2️⃣ ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики (дата, строк дії, номер наказу, номер ліцензії та вид господарської діяльності, на право здійснення якого видано ліцензію);

3️⃣ суб’єктів господарювання, які будуть залучені до виконання договору (підрядники);

4️⃣ уповноважених осіб та медичних працівників, які будуть залучені до укладення або виконання договору.

???? НСЗУ розглядає пропозиції про укладення договору до 31 жовтня 2024 року включно.

???? Договори укладаються на строк:

◼️ з 1 липня по 30 листопада 2024 року, якщо пропозицію подано до 15 липня 2024 року включно;

◼️ з першого числа місяця, наступного за місяцем в якому подано пропозицію, по 30 листопада 2024 року, якщо пропозицію подано після 15 липня 2024 року.