Осінь – це сезон застуд та розгулу інфекцій. Саме тому в цей період важливо підбирати продукти, які допоможуть не захворіти.
Оливкова олія
Це дуже корисний продукт, який здатен укріпити імунітет. У складі оливкової олії – мононенасичені жири, вітамін Е і антиоксиданти.
Горіхи і насіння
Ті, хто їдять горіхи, рідше хворіють, у тому числі серцево-судинними недугами. Насіння знижує рівень холестерину, укріплює кістки, допомагає скинути зайві кілограми.
Бобові
Квасоля, боби, горох, сочевиця обов’язково повинні бути у раціоні восени. Вони багаті кальцієм, залізом, цинком, які потрібні для підтримки здоров’я.
М’ясо та риба
В раціоні людини, яка не хоче захворіти, обов’язково повинен бути білок. Його основним джерелом є м’ясо, перевагу краще віддавати індичці, курці, яловичині. До раціону варто включити та рибу: у ній багато вітамінів і мінералів, які не дадуть вам захворіти.