Підведено підсумки 4 тижня проекту підтримки жіночого здоровʼя «Дій сьогодні! Зроби крок у здорове майбутнє вже зараз!»

Протягом чотирьох тижнів проекту підтримки жіночого здоровʼя «Дій сьогодні! Зроби крок у Здорове майбутнє вже зараз!»,   оглянуто вже понад  650  жінок,  проведено більше, ніж 150 загальних аналізів крові та понад 300  УЗД-дослідженнь, майже 500 жінок скеровано на мамографію та кольпоскопію, а також виявлено 9 вагітностей.

Слід підкреслити, що участь у проекті беруть не лише повнолітні мешканки нашого міста, а й дівчатка-підтіки (за згодою батьків), обстеження проводяться спеціалістами міської  дитячої клінічної лікарні на базі міської дитячої поліклініки.

Оглянуто вже понад 280 дівчаток-підлітків, яким також проведено необхідні додаткові лабораторні  та інструментальні дослідження.

Нагадаємо, що даний захід дає можливість  всім мешканкам м. Івано-Франківська безкоштовно пройти огляд лікаря-гінеколога, здати загальний аналіз крові та інші обстеження за показаннями лікаря, у разі необхідності.

Пройти огляд можна у п’яти міських поліклініках та трьох жіночих консультаціях міста. Кожна пацієнтка отримує свою “Картку здоров’я”, в якій міститься інформація про обстеження та аналізи, а також рекомендації лікаря.

Даний захід триватиме по 14.06.2018р.