Щирі вітання з нагоди Дня медичного працівника!

Дорогі медичні працівники, колеги!

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом. Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. У надважкий час Ви на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із Вас виконує важливу функцію лікування та порятунку українців: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній. Нехай же Господь за Вашу мужність пошле міцного здоров’я, наснаги та професійних успіхів!

До слова, з нагоди відзначення Дня Медичного працівника відбулись святкові заходи у Муніципальному центрі дозвілля, під час яких медики закладів охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради були відзначені грамотами міського голови, управління охорони здоров’я та медичної профспілки.

За співпрацю та підтримку галузі охорони здоров’я міста подяки отримали керівники департаментів та управлінь Івано-Франківської міської ради.

Управління охорони здоров’я висловлює щиру вдячність директору та працівникам Департаменту культури Івано-Франківської міської ради та Муніципальному оркестру за допомогу в проведенні свята для медиків міста!