Триває прийом заявок на отримання другої щорічної премії соціальних проектів Social Project Awards

З 1 липня по 29 серпня 2018 року активісти з усієї України можуть подати заявку на другу щорічну премію соціальних проектів Social Project Awards.

Міністерством молоді та спорту України, журналом PROactive за підтримки компанії Цитрус оголошено  прийом заявок на другу премію соціальних проектів — Social Project Awards!

Основна мета — розповісти про проекти всій Україні, показати, що соціальна діяльність не має кордонів і пронизує усі сфери нашого життя. Це в черговий раз доводить, що бути соціально активним громадянином — почесно і відповідально.

Проекти оцінюються колегією професіоналів зі сфери бізнесу, влади і громадської діяльності. Після закінчення прийому заявок на сайті премії починається народне онлайн голосування, де кожен може віддати голос за три проекти. Підсумкова оцінка проекту складається з суми балів, отриманих від експертів, і балів, отриманих за підсумками онлайн голосування.

Особливістю цього року стала нова номінація «Ідея», куди учасники можуть подати проект на його першій стадії — ідеї.

Подати проект можна в одній з 10 номінацій конкурсу: спорт/здоровий спосіб життя, медицина та охорона здоров’я, технології та інновації, розвиток територій, забезпечення рівних можливостей, ідея, культура, екологія, урбаністика, волонтеЦеремонія нагородження переможців відбудеться 8 грудня в Одеському театрі опери та балету.

Для участі в другій щорічній премії соціальних проектів Social Project Awards необхідно до 29.08.2018р. подати заявку за посиланням https://awards.org.ua/

Ознайомитись з детальнішою інформацією можна за посиланням https://awards.org.ua/ та за телефоном: (093) 100 73 76

До слова, у 2017 році на премію соціальних проектів було подано 592 заявки, серед яких експертами і народним онлайн голосуванням було визначено 100 фіналістів.