Медичними працівниками проведено святкові заходи з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

З нагоди відзначення у 2018 році Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в закладах охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради пройшов ряд святкових заходів.

Працівниками Центру первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги організовано відвідання на дому пацієнтів похилого віку та ветеранів різних категорій, привітання колишніх ветеранів праці, які працювали в медичних закладах, під гаслом «Моє життя – мій скарб».

Проведено позачерговий консультативний прийом лікарями-спеціалістами: окуліст, невропатолог, кардіолог, ендокринолог, хірург та  створено групи з людей похилого віку та ветеранів для проведення оздоровчої гімнастики в залах ЛФК та інших оздоровчих процедур у відділеннях відновного лікування.

В місцях масового скупчення людей проведено акції під гаслом «Здоров’я – запорука довгого, щасливого життя» (вимірювання артеріального тиску, антропометричних показників): 04.10.18р.  проведено акцію  в приміщенні  супермаркету  «Велес»  –  вимірювання  кров’яного  тиску.

Відбулись бесіди  на  тему:  «Щодо  програми «Доступні  ліки», «Про  укладання  декларацій».

Також організовано флешмоб для людей похилого віку та ветеранів у вишиванках під гаслом «Вишиванка житиме в віках», здійснено висадки дерев в честь довгожителів міста.