Лікарі-стоматологи Міської стоматологічної поліклініки провели огляди пацієнтів з груп ризику

Спеціалісти Івано-Франківської міської стоматологічної поліклініки в рамках тижня здоров’я ротової порожнини провели онкостоматогляди пацієнтів, які користуються знімними протезами з метою профілактики травматичних виразок і лейкоплакій,  навчання пацієнтів навиків гігієни порожнини рота і правилам користування знімними протезами: огляд проведено 17 пацієнтам пенсійного віку із групи ризику
Лікарями стоматологами терапевтами і парадонтологом проведено огляд пацієнтів з групи ризику (після пролікованих лейкоплакій, хронічних тріщин губи, травматичних виразок, видалення епулісів і папілом); всього оглянуто 7 хворих.
Поновлено наказ  щодо заборони куріння тютюнових виробів у громадських та на робочих місцях і посилення відповідальності за порушення такої заборони (з метою зменшення шкідливого впливу тютюну на СОПР) як серед мед. працівників так і серед населення, в тому числі підлітків.
Виявлено під час оглядів 2 хворих з передраками (хронічну тріщину губи) і проведено обстеження в лабораторії ІФНМУ (на цитологічні дослідження), призначено курс лікування.