Сонячні дітки крокували червоною доріжкою у вишиванках

Дощ не дощ, а парад вишиванок відбувся СОНЯЧНО!
Сьогодні усі сонячні дітки зі своїми татусями й мамусями вийшли на червону доріжку!
Усі діти – демонстрували українську вишиванку, із задоволенням, щирістю і дитячою безпосередністю позували перед камерами, а потім долучились до майстер класу із розмальовування під керівництвом Марії Червак…

А від управління охорони здоровя міської ради – Марії Бойко та міського голови Руслана Марцінківа сонячні діточки отримали солодкі подарунки – торт, цукерки та пряники!

Цьогорічне свято сонячних діток особливе ще й тим,що до нас долучилися долиняни – сонячні дітки Долинщини, а отже, ми усі стаємо сильнішими і толерантнішими один до одного!

Сьогодні своїми поетичними роздумами і свою силою ділилась тендітна Христина Сирова-Ковалишин.

Також управління охорони здоров’я міської ради долучилось до виставки робіт “особливих діточок” під час свткування Дня міста. Сонячні діточки з батьками впродовж двох останніх місяців на майстер-класах готували власними руками зроблені подарунки рідному місту – це і вишивана подушечка, і розмальовані дерев’яні хатки, і глиняні вироби, і різної техніки писанки – і глиняні. і дерев1яні, і паперові, і етно-стильні – з сіна та різнобарвних стрічок, і витинанки!

Окрема вдячність батькам за те, що відкрито і щиро люблять своїх дітей!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ рідний ІВАНО-ФРАНКІВСЬК!