В міських закладах охорони здоров’я відбулись заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня передчасно народженої дитини

17 листопада 2019 року в чергове відзначаємо Міжнародний день передчасно народженої дитини – до святкування долучилися лікарі- акушер-гінекологи, лікарі-неонатологи, лікарі-педіатри.
Але найважливішими учасниками свята були передчасно народжені дітки! Виявляється, що молодий лікар-педіатр Тарас Гросберг, що працює в міській дитячій клінічній лікарні – народився передчасно, але не тільки фаховий лікар, але й прекрасний співак!
Міська влада, міський голова Руслан Марцінків долучається до цього відзначення – багато зроблено у міському перинатальному центрі і міській дитячій клінічній лікарні, закуплено багато обладнання – щоб найцінніше для матері – її дитина- народилась і зростала здоровою, дарувала свою посмішку і свою любов світові..
Управління охорони здоров’я міської ради розробило пам’ятки для усіх матусь, які народили передчасно, або з малою вагою… А для лікарів – за сприяння Чеського центру в Україні – сприяє навчанню лікарів неонатологів сучасним медичним технологіям у Чеській Республіці…