Особливості ведення медичних записів для пацієнтів з розладами психіки і поведінки та епілепсією з 1 жовтня 2021 р.

У жовтні 2021 р. за Програмою медичних гарантій почали діяти нові норми та правила, передбачені законодавством, які регулюють діяльність лікарів-психіатрів та лікарів-неврологів/невропатологів у частині ведення пацієнтів, які потребують медикаментозної терапії лікарськими засобами, що включені до програми реімбурсації.

Команда Академії Національної служби здоров’я України (НСЗУ) разом з експертами підготували для вас онлайн-курс «Ведення медичних записів пацієнтів з розладами психіки та поведінки (РПП) та епілепсією для реімбурсації лікарських засобів».

Для кого онлайн-курс

Цей навчальний матеріал обов’язково стане в нагоді лікарям таких спеціальностей, які надають медичну допомогу на амбулаторному рівні:

? Психіатрія

? Дитяча психіатрія

? Неврологія

? Дитяча неврологія

Сертифікат: 3 бали безперервного професійного розвитку лікарів.

Про що онлайн-курс

Ви дізнаєтеся про:

?маршрут пацієнтів з РПП, а також маршрут пацієнтів з епілепсією;

? алгоритми дій лікаря-психіатра та лікаря-невролога при веденні електронних медичних записів пацієнтів з РПП та пацієнтів з епілепсією, які потребують медикаментозної терапії лікарськими засобами, що включені до програми реімбурсації;

?особливості створення плану лікування в електронній системі охорони здоров’я для пацієнтів з РПП та пацієнтів з епілепсією;

?особливості роботи з планом лікування;

?процес створення первинних призначень у плані лікування;

?виписування е-рецептів та е-направлень відповідно до первинних призначень у плані лікування.