Віктор Ляшко увійшов до Координаційної ради з реалізації програми «Велике будівництво»

Президент України Володимир Зеленський затвердив новий персональний склад Координаційної ради з реалізації програми «Велике будівництво», до якого включено і міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка. Про це йдеться у відповідному Указі Глави держави від 28 грудня 2021 р. № 678/2021.

Подробиці

Новий указ був прийнятий на зміну статті 3 Указу Президента України від 23 червня 2020 р. № 246 «Про Координаційну раду з реалізації програми «Велике будівництво».

Крім В. Ляшка, до складу Координаційної ради увійшли міністр інфраструктури Олександр Кубраков, міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов, його заступник Наталія Козловська та голова Державного агентства автомобільних доріг Євген Кузькін, а також представники Офісу Президента України, а саме: генеральний директор Директорату з питань регіональної політики Ярослав Козачок, радник керівника Михайло Подоляк, радник заступника керівника Олена Сімоненко та заступник керівника Юлія Соколовська.

Керівником Координаційної ради призначений заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Про Велике будівництво

Програма «Велике будівництво» розпочала свою роботу за ініціативою Президента Володимира Зеленського ще навесні 2020 р. Головна її мета — розбудова в Україні якісної соціальної інфраструктури (шкіл, дитячих садків, лікарень, спортивних об’єктів) та реконструкція доріг по всій країні.