Придбано 30 тисяч тактичних аптечок за рахунок коштів криптофонду для українських захисників

Українським захисникам за рахунок ресурсів криптоспілки придбали 30 тисяч тактичних індивідуальних аптечок, що відповідають стандартам НАТО та рекомендаціям МОЗ.

Перша партія в кількості 8 тисяч уже прибула до України на склади Міністерства охорони здоров’я. Вантаж буде передано українським захисникам, зокрема до підрозділів та структур Міністерства оборони та Міністерства внутрішніх справ. Також у найближчий період очікуються наступні поставки аптечок у кількості 22 тисячі.

“Ми вдячні українським захисникам і також вдячні кожній організації та кожній людині, яка сьогодні підтримує Україну. Нашу медичну систему, наших військових, наших волонтерів та цивільних, життя яких змінила війна. Відчуваємо велику підтримку та єдність довкола миру та спротиву агресору, ім’я якого знає увесь цивілізований світ”, – зауважила заступниця міністра з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

Дякуємо за організаційну співпрацю Міністерству цифрової трансформація та БФ “Київська школа економіки”у придбанні аптечок для наших захисників.

Нагадуємо, кожен, хто бажає долучитися до забезпечення лікарень медикаментами та необхідними матеріалами, може заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/bAHiUuPQMcy4t3Dw6

Також ми створили пріоритетний перелік ліків, медичних виробів, витратних матеріалів, яких нині першочергово потребують заклади охорони здоров’я. Будь ласка, враховуйте його, формуючи гуманітарну допомогу. Перелік доступний на дешборді та у таблиці.