У медичних закладах міста відбулись святкові заходи для дітей

З нагоди прийдешніх новорічних та Різдвяних свят в закладах охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради відбулись святкові заходи для дітей.

Так, в КНП «Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради» маленькі франківчани одягнулись у новорічні костюми і перевтілились у найрізноманітніших казкових істот. Ельфійка, Гаррі Поттер, Принцеса, Поліцейський, Киця, Пірат, – і це далеко не весь список неймовірних персонажів, які були на святі.
Дітей розважали герої з мультика «Мадагаскар»: Зебра Марті та Лев Алекс і їхня подружка Мінімаус. Під час свята дітки танцювали, співали, прикрашали ялинки, стрибали наввипередки на конях і, звичайно ж, розповідали вірші. А подарунки за старання дітей роздавав не хто інший, як Санта Клаус.

В Міській дитячій поліклініці для маленьких пацієнтів пільгових категорій працівники поліклініки організували свято до дня Святого Миколая, провели майстер-класи, конкурси, підготували подарунки..Дітки розповідали віршики, співали, малювали. На святі панувала затишна та доброзичлива атмосфера. На свято завітав Миколай та Ангел з подарунками.

А в Центральній міській клінічній лікарні відбувся новорічний ранок для дітей співробітників. Радісний святковий настрій малечі подарували Дід Мороз та Снігуронька. Традиційно біля ялинки водилися хороводи, діти розказували Діду Морозу віршики. Новорічна святкова атмосфера, забезпечила гарний настрій та залишила чудові враження дітям і дорослим на цілий рік. Всі були задоволені святом і, звичайно, подарунками від Діда Мороза.