В Івано-Франківську пропонують вакцинувати від COVID-19 на фестивалі до Дня незалежності

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків запропонував вакцинувати проти коронавірусної інфекції на фестивалі на честь святкування 30-річчя Дня незалежності України, що відбудеться 21-23 серпня у місті.«Ми готуємося до святкування великого свята – 30 річниці Незалежності України, але пам’ятаємо, що коронавірус не відступив», – йдеться в повідомленні.

За словами Марцінківа, він доручив опрацювати можливість вакцинувати всіх охочих на «ЛРЗ-фесті» (фестиваль, що відбудеться на території АТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод» 21-23 серпня  – прим.ред.)

Міський голова Івано-Франківська  зауважив, що локомотиворемонтний завод готовий сприяти проведенню COVID-вакцинації.

«Тепер лишилося дочекатися, поки прийде достатня кількість вакцини на область. Я вважаю, що це потрібна ініціатива, тому доручив своєму заступнику Олександру Левицькому старанно її опрацювати», – зауважив Марцінків.

Нагадаємо, в МОЗ України зобов’язало сімейних лікарів і лікарів-терапевтів обдзвонити пацієнтів і розповісти про вакцинацію від коронавірусу, графік роботи центрів і пунктів щеплення.

В Києві, за повідомленням Київської міської державної адміністрації, у зв’язку зі святкуванням 30-річчя незалежності Україні 23 та 24 серпня не працюватимуть Центр масової вакцинації, що розташований у Міжнародному виставковому центрі, а також пункти вакцинації у медичних закладах столиці.