У Великобританії найбільша кількість смертей від COVID-19 за 5 місяців, в Ізраїлі відкривають нові відділення у лікарнях

У Великій Британії зафіксували 174 летальних випадки від коронавірусної хвороби у вівторок, що стало найбільшою кількістю за останні п’ять місяців, повідомляє Кореспондент.У Великобританії станом на вівторок зафіксували 174 смерті від коронавірусу. Це найвищий показник з 12 березня поточного року. За день до цього в країні виявили понад 31 тисячу нових захворювань і 40 летальних випадків.

Зазначається, що за останній тиждень у країні зареєстрували 705 смертей від COVID-19, що на 8,8% більше, ніж тижнем раніше.

У багатьох країнах світу заявляють про збільшення випадків коронавірусної хвороби. Наприклад, в Ізраїлі в деяких лікарнях відкривають нові відділення для приймання пацієнтів з COVID, повідомляє місцеве видання Вести.

Так, у лікарні «Сорока», що в Беер-Шеві, 24 серпня, відкрили додаткове відділення для хворих на коронавірус.

Наразі там перебуває 46 інфікованих пацієнтів, 33 з яких у важкому стані, 8 людей підключені до апаратів штучної вентиляції легенів У лабораторії лікарні проводиться щодня понад 3800 аналізів, при цьому відсоток позитивних результатів становить близько 11%.

У Греції оголосили про сплеск випадків COVID-19. Станом на 24 серпня у країні виявили 4608 нових випадків, що стало найвищим показником з початку пандемії. У країні померло 32 людини за останню добу.