VІ Міжнародний інвестиційно-економічний форум «Партнерство і Перспектива. Розумне і безпечне місто»

Заступник начальника Управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради Алла Вацеба взяла участь у VІ Міжнародному інвестиційно-економічному форумі «Партнерство і Перспектива. Розумне і безпечне місто», який проводився 22 жовтня 2021 року в м. Івано-Франківську.

Головна ціль цьогорічного Форуму – вивчення досвіду реалізації програм SMART-City SECURITY-City в інших містах України та Європи, ознайомлення з можливостями що надають провідні інтегратори та фірми виробники вищезазначених програм, продемонструвати потенціал міста в сфері безпеки та ознайомити з проєктом «Безпечне майбутнє» в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020.
    До участі у заході були запрошені керівники силових структур, представники провідних інтеграторів та фірм виробників програм smart security-city, делегації з наших міст-побратимів (участь онлайн), представники міжнародних фінансових інституцій, фондів, представники сфер бізнесу, освіти та медицини, народні депутати, очільники міст та областей. Тож ще однією особливістю проведення форуму є спрямованість на налагодження контактів та розбудова співробітництва між бізнесом, владою, організаціями та фінансовими інституціями, які провадяться свою діяльність в сфері безпеки.