На кладовищі: у Польщі відкрили нові локації для щеплення від COVID-19

В країні відкрили пункти протиковідної вакцинації на цвинтарях, тут можна отримати щеплення препаратами від фармвиробників Johnson & Johnson та Pfizer, пише польське видання Polsat News.

Фото з сайту www.polsatnews.pl.

Таким чином вакцину можуть отримати ті, хто ще не вакцинувався, або планує отримати третій укол. Видання перевірило роботу одного з новостворених пунктів імунізації в місті Жушев.

Так щепитися можна в спеціальному автобусі на стоянці біля кладовища. Отримати антиковідну дозу тут можна без черг і попередньої реєстрації.

Повідомляється, що мобільні пункти вакцинації встановили у 10 містах – у Мелеці, Дембіці, Кросно, Саноку, Динуві, Сталовій Волі, Поланці, Пшемислі, Пшеворську та Жешуві.

Нагадаємо, нещодавно в Івано-Франківську люди, які прийшли на COVID-вакцинацію у ТРЦ, заблокували медиків. Стало відомо, що медпрацівники закінчили прийом згідно з режимом роботи, проте невакциновані у черзі зажадали отримати свою дозу.

Слід зазначити, що в деяких містах України щеплення можна отримати на ринках або залізничних станціях. За даними Укрзалізниці, у пунктах щеплення, організованих на вокзалах, імунізувалося вже понад 20 тисяч українців.