Внесено зміни до медико-технічних вимог та переліку обладнання для неонатального скринінгу

Наказом МОЗ України від 23 вересня 20211 р. № 2035 затверджено:

  1. Внести зміни до Переліку обладнання для регіональних центрів, яке є предметом закупівлі для створення нової системи неонатального скринінгу в Україні, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 23 вересня 2021 р. № 2035, виклавши його у новій редакції, що додається.
  2. Внести зміни до Медико-технічних вимог до обладнання для регіональних центрів, яке є предметом закупівлі для створення нової системи неонатального скринінгу в Україні, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 23 вересня 2021 р. № 2035, виклавши його у новій редакції, що додається.
  3. Внести зміни до Переліку обладнання для експертної лабораторії, яке є предметом закупівлі для створення нової системи неонатального скринінгу в Україні, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 23 вересня 2021 р. № 2035, виклавши його у новій редакції, що додається.
  4. Внести зміни до Медико-технічних вимог до обладнання для експертної лабораторії, яке є предметом закупівлі для створення нової системи неонатального скринінгу в Україні, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 23 вересня 2021 р. № 2035, виклавши його у новій редакції, що додається.
  5. Контроль за виконанням цього наказу покладено на першого заступника міністра О.О. Комаріду.