Розроблено порядок організації виявлення туберкульозу

МОЗ України на громадське обговорення винесено проєкт наказу «Про затвердження Порядку організації виявлення туберкульозу та латентної туберкульозної інфекції».

Про що документ

Документом відповідно до статті 14 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», підпунктів 2, 6 пункту 4, пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 267 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 р. № 90), з метою поліпшення якості надання медичної допомоги хворим на туберкульоз та своєчасного виявлення хворих на туберкульоз і осіб, інфікованих мікобактеріями туберкульозу, пропонується затвердити Порядок організації виявлення туберкульозу та латентної туберкульозної інфекції, що додається.

Аналіз регуляторного впливу

Куди надавати пропозиції

Зауваження та пропозиції приймаються Директоратом громадського здоров’я та профілактики захворюваності МОЗ України протягом 15 днів з дня оприлюднення в письмовому або електронному вигляді на адресу: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7. Контактна особа — Ірина Володимирівна Чибісова, тел.: 253-71-13, e-mail: irynachybisova@gmail.com